Graag vertellen we je wat meer over het ontstaan van Mama Dea.

Wij zijn Bram en Leen, een gelukkig getrouwd koppel.  Samen hebben we twee schatten van kinderen, een zoontje Teun en een dochtertje Emme.

Tijdens het proces van onze zwangerschap, bevalling en later ook het ouderschap probeerden wij bewustzijn en gezond verstand in de juiste dosis te combineren.

Al snel ontdekten we dat we daarvoor vaak tegen de stroom in moesten zwemmen en dat dat niet altijd even gemakkelijk was. Onszelf omringen met gelijkgestemde ouders was de boodschap en zo kwamen we in het Geboorte-Informatiecentrum in Geel terecht. Daar staat Leen ondertussen ouders al enkele jaren bij met raad en daad rond zwangerschap, bevalling, kraamtijd, natuurlijk ouderschap en ergonomisch dragen van hun kindje. Zaken die zij als moeder dagelijks in de praktijk brengt.

Met die ervaring kan je haar gerust een ervaringsdeskundige noemen:

Een gepassioneerde mama die jou als ouder informeert en helpt met het maken van de juiste keuzes, keuzes vanuit het hart.

Als doula en draagconsulente beschikt zij over een schat aan onmisbare informatie en praktijkervaring die ze heel graag met jou wilt delen.

Wens je een persoonlijke begeleiding of heb je nog vragen voor ons, contacteer ons dan gerust en dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Liefs,

Mama Dea