Individueel consult

Aan de hand van jouw wensen, stellen wij een consult op maat voor je op.
Wil je technieken aanleren om je kindje te dragen met een rekbare of geweven doek?  Wil je graag leren rugdragen met een draagzak?  Wil je graag een bepaalde knooptechniek laten bijsturen?  Voor al je vragen, zoeken we een antwoord.
Ook geven we allerlei tips en trics mee om het dragen makkelijker te maken.
Tijdens het consult oefen je met een pop tot je je zeker genoeg voelt om met je eigen kindje te oefenen.
We raden ook aan om iemand extra mee te brengen om op je kindje te letten, zodat je je volledig op het leerproces kan concentreren tijdens het consult.
Uiteraard voorzien we pauzes voor het voeden/verschonen van je baby.

 

Pasconsult

Er is zo veel keuze tussen de verschillende ergonomische draagsystemen dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet.  Tijdens een individueel pasconsult helpen wij je met het maken van een juiste keuze voor een nieuw draagsysteem.  Een goede drager verschilt van persoon tot persoon, want het moet zowel goed zitten voor jou als voor je kindje.

Draagt je partner ook? Dan houden we daar ook rekening mee.

Het draagsysteem moet passen bij de leeftijd van je kindje nu en indien mogelijk aansluiten op je wensen voor de toekomst.  Wanneer je van tevoren doorgeeft welke draagsystemen je zeker wilt uitproberen, proberen wij ervoor te zorgen dat we die zeker in huis hebben.

 

Wens je meer informatie over een draagconsult?  Neem dan gerust contact met ons op.